Formula DRIFT – Chris Forsberg tager Long Beach-sejren i hus

Formula DRIFT – Chris Forsberg tager Long Beach-sejren i hus

Nordamerikas største og mest velkendte driftevent Formula DRIFT blev i denne weekend fyret op for 11. år i træk med start på Long Beach-sektionen i Californien. 60 velmødte kørere kæmpede sig gennem diverse kvalifikationer ned til top 32 og videre ned til top 16, indtil vinderen til sidst blev fundet.

 

En spændende sæsonstart kan man sagtens kalde den. Forrige års vinder af Formula DRIFT, Michael Essa fra USA, trumfede igennem hans kvalifikationsrunder samt de første twin-battles med toppoint, indtil han til sidst måtte se sig slået af vores skandinaviske ven Kenneth Moen fra Norge. Moen kvalificerede sig derfor til finalen, hvor ligeledes Chris Forsberg, som har været i gamet siden 2004, var at finde.

 

Chris Forsberg havde heldet med sig, eftersom han endte op med sejren over Kenneth Moen, som dog ligeledes gav den maks gas og fuld pedal hele vejen igennem. Forsbergs sejr kan derfor også ses som værende hans fødselsdagsgave, eftersom han i dag den 6. april fylder 34 år. Der lyder et kæmpe tillykke til ham herfra – både for sejren og for fødselsdagen!

 

Næste event foregår på Road Atlanta den 9. og 10. maj, hvor vi ligeledes sender livetransmissionen derfra herinde. Mere information følger senere på måneden.

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!