fbpx

Her er den nye RTR-tunede Mustang

Her er den nye RTR-tunede Mustang, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Ford Racing har netop offentliggjort de første detaljer vedrørende deres 2015 Mustang RTR, der er baseret på den nuværende generation (sjette) Mustang.

RTR står bag ny kraftfuld Mustang
RTR-firmaet med verdensmester inden for drifting Vaughn Gittin Jr. i spidsen udtaler, at “Ford’s Mustangteam har udført et utroligt stykke arbejde med den nye 2015 Mustang. RTR-teamet og jeg (red. Vaughn Gittin Jr.) er glade for at kunne arbejde med så fantastisk en platform til RTR-opgraderingerne” som i denne omgang består af en række distinktive ændringer designmæssigt i form af redesignet frontgrill med ‘D’-formede LED-lygter i midten.

Bagtil gør RTR Mustang brug af en lækker carbondiffuser, der sætter prikken over i’et, når det kommer til aggressivitet.

Aggressiv er den da også ud fra motorerne at bedømme. Under hjelmen vil der fra start af ligge den velkendte 300 hestes 2,3-liters EcoBoost-motor, men den 435 hestes 5,0-liters V8’er kan bestilles i stedet.

En del af de RTR-elementer vil ligeledes kunne bestilles som tredjepartsdele direkte fra deres hjemmeside.

Gittin Jr. slutter af med, at “den nye Mustang RTR uden tvivl vil imponere og give kunderne et kæmpe smil på læben grundet performancedelen og den generelle tilstedeværelse”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.