fbpx

Ferrari lancerer ny model hvert eneste år fremadrettet

FEMÅRS-PLAN: Ferrari lancerer ny model hvert eneste år fremadrettet

Ferrari lancerer ny model hvert eneste år fremadrettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I takt med resten af Fiat Chrysler Automobiles netop-offentliggjorte femårs-planer, løfter Ferrari ligeledes sløret for deres, som byder på en masse spændende ting.

 

Ny model hvert eneste år
Det foreligger nemlig således, at de fremadrettet kun vil fokusere på otte- og 12-cylindrede high-end sportsvogne, og derudover vil de hvert eneste år lancere mindst én ny model. De nye modeller skal så produceres i fire år, hvorefter den udgår af produktion, men så ligger det ligeledes fast, at der for hver af disse modeller vil blive lanceret en såkaldt ”M”-version (for ”modificado”). Eksempelvis kan man kigge på den gamle Ferrari 360 Modena, hvis kodenavn var F136. Modellen herefter var den velkendte F430, hvis kodenavn var F136M.

 

M-versionen vil ligeledes have en livcyklus på fire år.

 

Special-varianter vil også blive bygget, men vi kender ikke et tal på hverken antal modeller eller eksemplarer af disse modeller.

 

For at bibeholde deres eksklusivitet har de i de seneste år produceret 7000 eksemplarer årligt, hvilket de ligeledes vil fortsætte med fremadrettet. Ressourcerne til at ekspandere deres produktion til mindst 10000 eksemplarer årligt er der, men det frygtes at ville ødelægge deres image og eksklusivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.