Er BMW-chaufføre virkelig de værste i trafikken?

Hvis Wall Street Journal og MarketWatch siger det, må det vel være sandt

Er BMW-chaufføre virkelig de værste i trafikken?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Har du nogensinde oplevet, at der måske var en bil eller to, som ikke holdte for fodgængeroverfeltet, da du var ved at gå over eller noget helt andet? Og husker du mærket, farven og modellen på bilen? Det kunne nemlig sagtens have været en BMW, hvis man skal betro sig amerikanske Wall Street Journal og MarketWatch.

 

Studerende fra både USA og England har det seneste år nemlig undersøgt, om BMW-kørere egentlig er mere “douchebag”-agtige end alle mulige andre. Til testene forsøgte de først og fremmest at krydse et fodgængerfelt, hvor man som erfaren bilist forhåbentlig ved, at man skal stoppe for dem. Utrolige 80% stoppede, mens resten ikke gjorde. Og gad vide, om en del af de sidste 20% var BMW-kørere? Foruden den ene Toyota Prius, der sneg sig ind imellem, var de rent faktisk.

 

Bilerne, der rent faktisk stoppede, var mindre biler som for eksempel en ældre Toyota Corolla fra ’92 eller en gammel Honda Accord (de såkaldte “beater-cars”), men når man nærmer sig til mere luksuriøse biler som store BMW 3- og 5-Serier, så stoppede de simpelthen ikke. Så jo mere fancy, ens bil er, jo mindre stopper man simpelthen for fodgængerfelterne. Om en Toyota Prius så er lige så fancy som en BMW 5-Serie, er dog svært at svare på.

 

Det drejer sig primært om folk i alderen 35 til 50 år, og det gælder BÅDE mænd og kvinder. Vi slutter af med at sige, at “..BMW drivers really are douchebags”. Men har de amerikanske medier ret?

[nggallery id=536]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!