fbpx

DMC tuner Lamborghini til 630 hestekræfter

Døbt Lamborghini “Affari” har vi her tunerne fra DMCs bud på italienernes Huracan.

Med et nyt udstødningssystem samt en række optimeringer i elektronikken har DMC formået at hive 20 ekstra hestekræfter ud fra Affarien, hvilket giver et maksimalt output af 630 hestekræfter. Sammen med et nyt aerodynamisk ydre har det sikkert også positiv effekt på performance-delen, og apropos ydre lanceres den med henholdsvis 20” og 21” alufælge. Foran sidder der et sæt 245/30 R20-dæk, hvorimod der bagpå er smidt et sæt brede 325/25 R21-dæk på.

DMC tuner Lamborghini til 630 hestekræfter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udseendemæssigt har vi med en grønt variant at gøre, hvis farve har utrolig positiv effekt på denne bil, der ligeledes er udstyret med et widebody-kit samt en unik front. Spoileren på bagenden gør den lige dét mere aggressiv, og så kan den tilmed justeres i tre forskellige niveauer, således køreren selv får lov at vælge, om den skal køres hårdt, blødt eller der imellem.

En spritny bagdiffuser er også med til at gøre den DMC-tunede Huracan super lækker bagfra som set herunder.

DMC fortæller intet om prisen på opgraderingen af denne Huracan, men den bliver nok ikke billig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.