fbpx

BilGalleri sørger for DHB 2014

BILGALLERI OVERTAGER DHB

Danmarks nok mest kendte tuningsrealterede bilblad Vmax fortalte tilbage i oktober, at de ville udsende deres sidste blad i starten af januar og derefter lukke helt ned for det hele. Herefter begyndte folks spekulationer, for Vmax stod ligeledes bag det største danske biltræf, DHB (Danmarks hurtigste bil), som hvert år samler unge såvel som gamle på en gammel flyveplads i Vandel til en omgang drift, dragrace og meget andet.

 

Spekulationerne gik på, hvad der ville ske med DHB. Ville det lukke?

 

BilGalleri.dk sørger for DHB

Alt er sikkert nu, og nej. DHB står ikke over for en lukning, for det er netop offentliggjort, at BilGalleri, som er en stor, dansk bilportal, fremadrettet vil stå for at afholde DHB. Det vil stadig ske på Vandel flyveplads, og vi vil stadig se dicipliner som drift, dragrace, og brænderpladsen er som en selvfølge stadig en del af træffet ligeledes. Danmarks flotteste bil (DFB) bliver afholdt under samme event.

LÆS OGSÅ:
Video: Se alle DM afdelinger i rally 2013

 

Og man kan i princippet sige, at BilGalleri arrangerer træffet, som det nu end skal arrangeres. Nemlig som da det for 16 år siden blev afholdt første gang, hvor det udelukkende var biler, der var i fokus, eftersom der de sidste to-tre år har været klager over, at alkoholen og diverse fester simpelthen tog overhånd, og der var for lidt fokus på bilerne. “Mere bil – mindre tivoli” er udtrykket, som BilGalleri leverer i håb om, at træffet virkelig kommer til at leve op til sit navn – Danmarks hurtigste BIL.

 

Til DHB 2014 kan du blandt andet opleve drift, hvor både semi-pro, pro-kørere og rookies kører. 402 meter dragrace og kåring af Danmarks flotteste bil følger trop, og så er der selvfølgelig også de flotteste babes fra blandt andet CULT. Derudover kører Kevin Magnussen på sidstedagen af træffet Formel 1-løb i Canada, og de vil selvfølge også blive vist på en storskærm.

LÆS OGSÅ:
Ken Block viser os sin nye Ford F-150 Hoonitruck

 

Vi vil også være at finde på træffet, som finder sted den første weekend i juni 2014, d. 6-8. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.