fbpx

BilGalleri sørger for DHB 2014

BILGALLERI OVERTAGER DHB

Danmarks nok mest kendte tuningsrealterede bilblad Vmax fortalte tilbage i oktober, at de ville udsende deres sidste blad i starten af januar og derefter lukke helt ned for det hele. Herefter begyndte folks spekulationer, for Vmax stod ligeledes bag det største danske biltræf, DHB (Danmarks hurtigste bil), som hvert år samler unge såvel som gamle på en gammel flyveplads i Vandel til en omgang drift, dragrace og meget andet.

 

Spekulationerne gik på, hvad der ville ske med DHB. Ville det lukke?

 

BilGalleri.dk sørger for DHB

Alt er sikkert nu, og nej. DHB står ikke over for en lukning, for det er netop offentliggjort, at BilGalleri, som er en stor, dansk bilportal, fremadrettet vil stå for at afholde DHB. Det vil stadig ske på Vandel flyveplads, og vi vil stadig se dicipliner som drift, dragrace, og brænderpladsen er som en selvfølge stadig en del af træffet ligeledes. Danmarks flotteste bil (DFB) bliver afholdt under samme event.

 

Og man kan i princippet sige, at BilGalleri arrangerer træffet, som det nu end skal arrangeres. Nemlig som da det for 16 år siden blev afholdt første gang, hvor det udelukkende var biler, der var i fokus, eftersom der de sidste to-tre år har været klager over, at alkoholen og diverse fester simpelthen tog overhånd, og der var for lidt fokus på bilerne. “Mere bil – mindre tivoli” er udtrykket, som BilGalleri leverer i håb om, at træffet virkelig kommer til at leve op til sit navn – Danmarks hurtigste BIL.

 

Til DHB 2014 kan du blandt andet opleve drift, hvor både semi-pro, pro-kørere og rookies kører. 402 meter dragrace og kåring af Danmarks flotteste bil følger trop, og så er der selvfølgelig også de flotteste babes fra blandt andet CULT. Derudover kører Kevin Magnussen på sidstedagen af træffet Formel 1-løb i Canada, og de vil selvfølge også blive vist på en storskærm.

 

Vi vil også være at finde på træffet, som finder sted den første weekend i juni 2014, d. 6-8. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.