fbpx

DDC: NY DANSK DRIFTINGSERIE

DDC: NY DANSK DRIFTING SERIE

DDC: NY DANSK DRIFTINGSERIE, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Driftsforeningen Padborg Park og Motor Sport Sønderjylland meddelte i slutningen af marts, at de havde valgt at aflyse “Dansk Drifting Serie”, DDS, i 2014. Det skyldtes primært den manglende interesse for serien samt en hektisk sidste sæson. To velkendte ansigter indenfor genren starter nu en ny serie op, og den forventes at blive en succes.

 

Navnene bag den nye danske drifting-serie DDC, “Danish Drift Championship”, er Jacob Brasse og Lasse Ter-Borch. Begge velkendte ansigter indenfor den danske drifting-scene, som både har erfaringer på selve banen og som dommer igennem en længere årrække.

 

Med disse to arrangørerer forventer vi en spændende første sæson af DDC, som løber af stablen allerede den 5. april til “Car Challenge Day 2014” på FDM Sjællandsringen. Dernæst foregår det på Sturup Raceway i det svenske arrangeret af Jocks Bilimport den 26. april, og som selvfølge bliver det også aktuelt til DHB i Vandel den 6.-8. juni i år. Der køres yderligere to løb i sæsonen, men hverken location eller dato kender vi på nuværende tidspunkt ikke.

 

Som det ser ud på nuværende tidspunkt, er mange af de danske driftere med på idéen om den nye drifting-serie og støtter fuldt op omkring den.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.