fbpx

Corvette Z06X bliver muligvis smidt i produktion

Corvette Z06X bliver muligvis smidt i produktion

Corvette Z06X bliver muligvis smidt i produktion, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Chevrolet har på NAIAS i den foregående uge vist en række af deres nye modeller frem, heriblandt den nye Corvette C7 i Z06-trim samt C7.R-modellen. Sidstnævnte er Jan Magnussens nye racer, som debuterer allerede om en lille uges tid på Daytona International Speedway. Ligeledes er det blevet bekræftet, at en ZR1-udgave af den nye Corvette ikke vil blive lavet, hvilket åbenbart har været til irritation for mange siden bekræftelsen.

 

Z06-model udelukkende til banebrug er en mulighed

Selvom den nye Corvette C7 Z06 er hurtigere end den forrige generation ZR1, som er kendt for at være toppen af poppen indenfor Corvette-verdenen, var 625 hestekræfter og over 850 Nm ikke nok for en stor del af aficionadoerne. Og eftersom en ny ZR1’er var blevet bekræftet til ikke at blive produceret, måtte der tænkes i nye baner. Rettere sagt var der på daværende tidspunkt allerede tænkt, og Corvette produkt-manager, Harlan Charles, udtalte i dag i et interview, at en Z06-banemodel var i tankerne.

 

Idéen stammer oprindeligt fra 2010, hvor de på SEMA viste deres Z06X-konceptbil frem. Det var en ganske normal Z06’er af forrige generation, som simpelthen var blevet strippet for alt og gjort til den vildeste weekendsbaneracer. Her snakker vi racersæder, sikkerhedsbur, kæmpe hækspoiler i carbonfiber og alt andet, der hører en ægte racer til. Konceptbilen nåede aldrig til produktionsfasen, men med den nye C7 Z06 er håbet oppe igen.

 

Det er på nuværende tidspunkt ikke nemt at berette om mere vedrørende en fremtidig banemodel af Z06’eren, men købere vil der i hvert fald være nok af, som det ser ud den dag i dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.