fbpx

Ny Citroën konceptbil viser fremtiden for DS-modeller

Ny Citroën konceptbil viser fremtiden for DS-modeller, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsCitröen har offentliggjort deres nye Divine DS-koncept, der debuterer på Paris Motor Show i næste måned.

Flere DS-modeller til Europa
Ifølge Citröen er grundidéen med det nye koncept at vise fremtiden for deres DS-modeller, der i øvrigt kun findes i tre forskellige modeller her i Europa. Med det sagt forlyder det sig dog ligeledes, at selvom den nye Divine DS-koncept ikke er en egentlig produktionsmodel, ja så sker der altså alligevel en fordobling af DS-modeller i Europa: fra tre til seks.

Divine DS-koncepten er en kompakt firedørs coupé, der både i for og bag tager sig særdeles godt ud i dagsbilledet med LED-lygter. Tilmed er blinklysene ikke blot lavet som LED-lygter, tvært imod. “Laser sequential” er nemlig beskrivelsen på de blinklys, der derfor bliver lavet som en form for noget laser-agtigt, hvorend de nu har fået den idé fra. Koncepten triller rundt på et sæt 20”-alufælge, der i en normal kompakt bil umiddelbart ville lyde af meget, hvorimod Divine DS-koncepten formentlig ikke kunne køre på mindre.

Indvendigt er der leget meget med en række forskellige og specielle detaljer. Alt er udformet i det velkendte firkantede DS-logo, alt imens rattet også er firkantet. På bagsiden er rattet finder man en 10,4”-multifunktionsskærm, der fungerer som selve kontrolcentret i hele bilen. Det vil sige, at speedometeret og alle andre parametre vises på den, men ikke nok med det, så fungerer skærmen også som bilens bakspejl.

Divine DS-koncepten har en firecylindret turboladet 1,6-liters benziner med 270 hestekræfter og 330 Nm, der er tilgængelige mellem 1900 og 5500 omdrejninger.

Citroën har annonceret, at den nye Divine DS-koncept vil være at finde på Paris Motor Show fra den 2. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.