fbpx

Carlsson CLS AMG får 700 hestekræfter

Carlsson har udgivet informationerne om deres opgraderings pakke til Mercedes-Benz CLS63 AMG. Det betyder, at de på Geneve Motor Show vil stå klar med deres udgave, kaldet CK63 RSR, som under hjelmen yder 700 hestekræfter og har et elektronisk begrænset moment, på 1,000 Nm!

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

Carlsson CK63 RSR løber til 100 km/t på 3,9 sekunder, og får en topfart på hele – og hold nu fast – 340 km/t! Så er der altså rig mulighed for at komme tur/retur på samme dag, ned til lillemor i modsat ende af Tyskland, og sige hej.

CK63 RSR har fået et nyt udstødsningssystem i rustfrit stål, andre katalysatorer og en elektronisk kontrolleret lydventil for at opnå en bedre lyd. Bilen er blevet sænket med 30mm, takket være en anden undervogn med specielle støddæmpere.

LÆS OGSÅ: Kvinde sælger 11 Bugatti Veyrons på et år

Carlsson tilbyder 19- eller 20-tommer fælge, hvor forhjulene har fået en 25 mm bredere sporvidde. Dertil har Carlsson opgraderet på bremserne, som nu er 405 mm skiver foran, mens man har bibeholdt de originale AMG bremser bagpå. Dog med andre klodser.

Carlsson CK63 RSR kommer også med en ny hækspoiler, kulfiber underlæbe foran, et Carlsson emblem på grillen samt en anden bagkofanger med fire rustfrie afgangsrør.

[nggallery id=511]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.