Bruno Spengler kører ny BMW M3 og M4 på Nordschleife

Affjedringssystemer imponerer DTM-kører

[youtube]yE8g2NjVFHU[/youtube]

BMW har i dag udgivet en ny teaser for den nye BMW M3 og M4 Coupé, hvor den franskfødte DTM-kører, Bruno Spengler, har taget begge biler rundt på Nürburgring Nordschleife, som på dansk måske bedre er kendt under navnet “Nordsløjfen”. I ovenstående klip ser vi DTM-køreren teste det nye affjedringssystem, der er at finde i M4 Coupéen og roser det til punkt og prikke.

 

– “The car feels really good. Extremely stable and at the corner exit you can drift perfectly. The car handles easily and allows you to ‘feel the power of the engine” udtaler Spengler.

 

Bilen er altså ekstremt stabil, når den tages rundt på ringen, og med den rette fører kan den driftes perfekt ud af et sving, hvilket nogle måske synes meget godt om. Derudover føler man også ligefrem alle kræfterne, der gemmer sig under hjelmen, når den køres. Her snakker vi formentlig om den nye 3.0-liters twinpower turbo sekscylinderede motor, som præsterer hele 430 hestekræfter og mere end 500 Nm.

 

Det vil blandt andet for M3‘eren betyde, at på grund af vægttab og den nye motor, den med stor sandsynlighed bliver mere end 25% mere økonomisk rent brændstofmæssigt end dens forgænger.

 

Testen handlede altså om justering af deres affjedringssystemer, hvilket DTM-køreren roste til perfektion, men hvad er det egentlig for noget? Ja, det er der endnu ikke meget at fortælle om, men som det forklares i videoen, er eksemplaret, han kører i, udstyret med ét af deres to systemer, nemlig et konventionelt system. Det andet, bilen kan udstyres med, er det elektroniske dampningssystem, som desværre ikke blev taget til test.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!