fbpx

Britisk mand kørte 40 år uden kørekort

40 år uden kørekort: You can’t hide forever!

Britisk mand kørte 40 år uden kørekort, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Nechells, Birmingham, Google Maps

 

Et chok var hvad to britiske færdselsbetjente fik i sidste uge, hvor de stoppede en billist på grund af manglende nummerplade foran.

 

Men ikke nok med at nummerpladen på bilen manglede, fik betjentene sig en lille overraskelse, da manden bag rattet fortalte dem, at han i 40 år havde kørt bil uden at have et kørekort. Ydermere var bilen derfor heller ikke forsikret, hvilket slår hårdt ned på ejerne i blandt andet England.

 

Denne overraskelse var simpelthen så spektakulær, at politiet i pågældende distrikt efterfølgende skrev på Twitter, det var utroligt, at personen ikke havde haft kørekort i over 40 år.

 

– You can’t hide forever, slutter Twitter-beskeden af.

 

Den britiske fører kan se frem til en bøde på 1000 pund (ca. 9000 dkk), en form for udvisning for fremadrettet at køre bil, og som en selvfølge vil han i en længere periode ikke kunne opnå et kørekort til enten bil, motorcykel etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.