Brabus tuner ny Mercedes-Benz C-Klasse

1311855016926647940
Når det kommer til tuning af Mercedes-Benz, er Brabus ikke et ukendt navn. I næsten 40 år har de optimeret deres nye såvel som gamle modeller på både tuning- og designdelen, og de fortsætter. Tidligere i dag offentliggjorde de nemlig deres tuningsprogram for den nye C-Klasse.

Prestige og elegance på højt plan
I bund og grund er den standard Mercedes-Benz C-Klasse både hurtig, pålidelig og køn, men åbenbart ikke nok efter Brabus’ mening. Af benzinmodeller har de opgraderet C200’eren med en firecylinderet 2,0-liters motor til 235 hestekræfter, som gør det muligt at sprinte fra 0-100 km/t på bare syv sekunder. Den rammer en topfart på 242 km/t. Ligeledes er de i ved at ligge sidste hånd på deres PowerXtra D3-performancesetup, der giver C220 BlueTec-modellen 210 hestekræfter og 450 Nm. 0-100 km/t er hurtigt klaret på 7,1 sekunder, før den rammer en topfart på 240 km/t.

Udvendigt bliver den beklædt med en række elegante aerodynamiske opgraderinger, som blandt andet involverer en lille bag- samt frontspoiler, der angiveligt gør den lettere og mere behagelig at køre ved højere hastigheder. Fronten kan ligeledes opgraderes med en række kæmpe luftindtag, og selv sammen opgradering gør sig gældende på bagenden. Foruden alt dette gør den også brug af alufælge på op til 20”, der bestemt står lige i skabet til den.

Pressemeddelelsen melder intet om pris.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!