BMW M Performance viser speciel 4-Serie coupé

BMW M Performance viser speciel 4-Serie coupé

BMW M Performance viser speciel 4-Serie coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: BMW 435i M Performance

 

BMW kan være enormt fede i sig selv, men skal der lige lægges dét ekstra touch over dem, skal de forbi BMW M Performance-afdelingen i München. Navnet fortæller egentlig selv hvorfor. Performance er ordet.

 

M Performance-programmet udvides: BMW 4-Serie coupé

Enkelte BMW 1-, 3-, 5- og 6-Serier har været en tur igennem M Performance-programmet og er der blevet opgraderet med lige fra interiør til fælge, men programmet udvides nu, og den nye 4-Serie coupé kommer ind i varmen hos Performance-afdelingen. Der arbejder de også tæt opad BMW M GmbH, som designer og producerer de ægte “M”-modeller.

 

Den nye BMW 4-Serie coupé med disse M Performance-dele opgraderes motormæssigt som følger. 420d-modellen får 16 hestekræfter og 40 Nm mere, 430d får 27 hestekræfter og 40 Nm mere, og til sidst får 435i 34 ekstra hestekræfter og 50 Nm. Alt dette sker uden en enkel påvirkning på brændstofforbruget. For 428i-modellen er der ingen ekstra hestekræfter at hente, men den får i stedet udstødningsrør bestående af chrome, hvorimod 435i ved siden af motoropgraderingen får udstødningsrør bestående af carbon.

 

Race, race, vinter?

Til alle modellerne følger et M Performance-affjedringssæt efterfulgt af et M Performance-bremsesystem med enten røde, gule eller orange bremsekalibre samt et sæt lette alufælge. De 20” alufælge fås i to forskellige design, og som noget nyt i M Performance-programmet, smider de nu også et sæt 18” vinterfælge med i købet. Så ser den nemlig godt ud hele året rundt.

 

Udover det byder eksteriøret også på en ny bagdiffuser, M Performance-striber på siden af bilen, carbon front-splittere, spejlklapper samt en lille bagspoiler i carbon.

 

Indvendigt imødekommes man først og fremmest af det meget mørke, rå look. Alcantara på både instrumentbordet og rattet, som i øvrigt har fået et slags race-display, fuldstændig som man finder det i enhver racerbil. Carbon er der også nok af. Blandt andet på gearstangen, instrumentbordet og mange andre steder i kabinen.

 

Den nye BMW 4-Serie coupé med M Performance-delene har premiere på IAA i Frankfurt næste måned.

[nggallery id=535]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!