fbpx

‘Biler for Alle’ ændrer taktik

Hvis man spørger Danmarks befolkning, vil man sandsynligvis få at vide, at man aldrig kan få nævnt ordet “biler” nok gange, hvilket man må sige, der er nogle, der har hørt efter.

Det drejer sig selvfølgelig om folkene bag showet et af Danmarks populæreste bilevent, Biler for Alle, som siden 1997 har været gennemført i MCH Messecenter Herning i det jyske hvert andet år. Her får man for cirka en hund mulighed for at stifte bekendtskab med nye modeller fra forskellige bilproducenter samt mange andre ting, men er det ikke nok, kan man selvfølgelig også mod lidt ekstra betaling tage en tur på deres egen lille bane med en erfaren chauffør, som kender den ud og ind – selvfølgelig i nogle super fede biler!

I år skal ikke være en undtagelse for dette, da det finder sted i MCH Messecenter Herning i oktober, men alt vil ikke være helt, som det plejer. Husker I navnet “Biler for Alle”, som det i mange år har heddet? I så fald vil det fremover ingen betydning have for hverken jer eller for eventen – det er fortid.

Bilmesse skærper profilen med nyt navn 
Førhen var det bilerne og menneskerne om bilerne, der var i centrum. Det er det stadig, men med det nye navn skal det heller ikke være en hemmelighed, at de nu forsøger at bringe selve bilén og oplevelserne, der knytter sig til bilen, frem. Navnet er “BILER BILER BILER”, så man må for alvor sige, at det nu virkelig ér bilerne, der er i centrum.

Og biler er der bestemt også nok af. Når eventen officielt åbner torsdag den 24. oktober 2013, vil man nemlig blive præsenteret for nogle helt nye bilrelaterede ting, samtidig med at deres hovedbegivenhed fra sidste år i år også vil gå igen. Det drejer sig om den såkaldte Carwalk, hvor de nyeste af de nyeste modeller blev vist med lidt speak i baggrunden. Ja, man kan vel egentlig godt sige, at det er en catwalk, hvor kvinderne er byttet ud med biler.. smart, men måske man kunne lave en kombination af de to ting?

Lyder dette som noget for lige netop dig, skal du ikke tøve med at tage afsted. Eventen finder sted fra torsdag til søndag, 24. – 27. oktober, i MCH Messecenter Herning lokaliseret i Herning i det midtjyske. Der vil blive vist nye modeller fra bilproducenterne frem, der vil blive kørt lidt ude på banen, og der vil blive brændt en lille smule gummi af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.