Bentley: Ny topversion af Continental GT i 2014

Bentley: Ny topversion af Continental GT i 2014, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bentley er, efter sigende, begyndt at arbejde på en ny og mere kraftfuld Continental SuperSports der skulle få sin debut til næste år.

Fremdriften vil, ligesom i den sidste SuperSports, komme fra en 6,0 liters W12-motor med to turboer, men vil blive tunet til at yde over 650 hk. Udover de ekstra hestekræfter vil den nye SuperSports tabe et par kilo takket være et mindre antal af kulfiber paneler, sæder i kulfiber, samt en rippet kabine med mere fokus på sport end absolut luksus. Bagsæderne beholder Bentley. Styretøjet og køreegenskaberne vil være skarpere, kontrollen af den store sportscoupés vægt vil være stivere, takket være nye krængningsstabilisatorer, og udstødningen vil få en mere kraftfuld tone.

I forhold til den gamle version, der kun var til salg i en begrænset periode, vil den nye Continental SuperSports være til salg på længere sigt, som en fast del af Bentleys model-lineup mellem den eksisterende Continental Speed og den kommende vejlovlige GT3-version.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!