fbpx

Video: Ny Audi RS3 får 360 heste og fem cylindre


Den eftertragtede sportsversion af Audis A3-serie, RS3, er igen blevet spottet på Nurbürgring Nordschleife i Tyskland.

360 heste og fem cylindre
Stuttgart-baserede Audi er angiveligt ved at justere de sidste detaljer på den nye Audi RS3, der forventes at blive offentliggjort engang i slutningen af året. Under hjelmen vil den gøre brug af koncernens populære femcylindret turboladet 2,5-liters TFSI, som eftersigende får omkring 360 hestekræfter.

Det kommer fra Heinz Hollerweger, Quattro GmbH Managing Director, der ligeledes udtaler, at de på nuværende tidspunkt analyserer mulighederne for en variant med 400 hestekræfter.

På ovenstående video ses den kommende RS3 på Nordschleife i en sportback-version med fem døre, men Hollerweger har ligeledes udtalt, at en sedan-version med stor sandsynlighed også kommer på markedet. Her kan der blandt andet hentes inspiration fra Audi A3 Clubsport Quattro-koncepten, der debuterede i Worthersee i sommers.

Den nye Audi RS3 forventes at blive offentliggjort i slutningen af 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.