Audi opdaterer A5-serien op til 2016

Audis elegante coupé- og cabriolet-version af den velkendte A5-serie forventes at blive opdateret med henblik på salg en gang i 2016, og med dens på nuværende tidspunkt elegante og simple linjer, lyder det hos Volkswagen Group-designchef, Walter de Silva, som et spændende projekt og tilmed hans yndlings til dags dato.

Skarp konkurrence med de andre tyskere

Kort sagt har A5-serien i Tyskland været yderst populær og favoritten over dem alle, men konkurrencen forventes nu at blive skarpere. Godt nok taber A5-serien formentlig omkring 100 kg, men med BMWs nye 4-Serie samt en til den tid-faceliftet udgave af en ny Mercedes-Benz C-klasse, vil man formentlig have svært ved at vælge.

Vælger man Audien, bør man som sagt forvente en vægtreducering på lige godt 100 kg fra den på nuværende tidspunkt nyeste model. Det sker ved vægtreducering af en del dele, og denne reduceringsvariant kaldes nu ‘Ultra’. Lettere A/C kompressor, generator og mange flere aluminium-paneler indgår blandt andet her. Indvendigt kan en touchpad MMI forventes samt nye kørerassistent-systemer.

På nuværende tidspunkt finder man det svært at udtrykke sig om den fremtidige models ydre, men som Walter de Silva udtrykker, finder han det som værende et spændende projekt. Det kan muligvis betyde store såvel som mindre opdateringer på det ydre.

Er det ikke nok med en normal A5 med en normal og behagelig enten benzin- eller diesel-motor, bliver det også muligt at gå efter en RS5’er. Den vil blive udstyret med en 4,0-liters ottecylinderet motor, som skulle være god for omkring 475 hestekræfter.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!