fbpx

Audi opdaterer A5-serien op til 2016

Audis elegante coupé- og cabriolet-version af den velkendte A5-serie forventes at blive opdateret med henblik på salg en gang i 2016, og med dens på nuværende tidspunkt elegante og simple linjer, lyder det hos Volkswagen Group-designchef, Walter de Silva, som et spændende projekt og tilmed hans yndlings til dags dato.

Skarp konkurrence med de andre tyskere

Kort sagt har A5-serien i Tyskland været yderst populær og favoritten over dem alle, men konkurrencen forventes nu at blive skarpere. Godt nok taber A5-serien formentlig omkring 100 kg, men med BMWs nye 4-Serie samt en til den tid-faceliftet udgave af en ny Mercedes-Benz C-klasse, vil man formentlig have svært ved at vælge.

Vælger man Audien, bør man som sagt forvente en vægtreducering på lige godt 100 kg fra den på nuværende tidspunkt nyeste model. Det sker ved vægtreducering af en del dele, og denne reduceringsvariant kaldes nu ‘Ultra’. Lettere A/C kompressor, generator og mange flere aluminium-paneler indgår blandt andet her. Indvendigt kan en touchpad MMI forventes samt nye kørerassistent-systemer.

På nuværende tidspunkt finder man det svært at udtrykke sig om den fremtidige models ydre, men som Walter de Silva udtrykker, finder han det som værende et spændende projekt. Det kan muligvis betyde store såvel som mindre opdateringer på det ydre.

Er det ikke nok med en normal A5 med en normal og behagelig enten benzin- eller diesel-motor, bliver det også muligt at gå efter en RS5’er. Den vil blive udstyret med en 4,0-liters ottecylinderet motor, som skulle være god for omkring 475 hestekræfter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.