fbpx

Aston Martin og Daimler AG indgår samarbejde

SAMARBEJDE MELLEM ASTON MARTIN OG DAIMLER AG INDGÅET I DAG

Aston Martin og Daimler AG indgår samarbejde, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Aston Martin og Daimler AG gik i juli til pressen med et samarbejde mellem de to store koncerner, som hver især står bag Aston Martin og Mercedes-Benz. Samarbejdet er nu underskrevet og forhandlet på plads, og det ses som værende goder for begge parter.

 

Sammen vil de to koncerner samt AMG-afdelingen fra Mercedes-Benz sætte en ny V8-motor sammen, hvilket for Aston Martin betyder, at de får adgang til de tekniske ressourcer fra AMG. Tilbage får Mercedes en mindre del af indkomsten for motorerne, hvilket får det hele til at se ud som en “win-win situation” for begge parter.

 

Den pågældende motor eller motorer, som de i et samarbejde vil smække sammen, vil først og fremmest kunne præstere en del, men derudover vil de også forsøge at få den til at være så miljøvenlig som overhovedet muligt. Selvfølgelig uden, at de fjerner den ægte AMG- og Aston Martin-luksuriøsitet, som vi primært kender modellerne for den dag i dag.

Følg os også på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.