fbpx

Aston Martin og Daimler AG indgår samarbejde

SAMARBEJDE MELLEM ASTON MARTIN OG DAIMLER AG INDGÅET I DAG

AMG-Aston Martin logo_0(2)

Aston Martin og Daimler AG gik i juli til pressen med et samarbejde mellem de to store koncerner, som hver især står bag Aston Martin og Mercedes-Benz. Samarbejdet er nu underskrevet og forhandlet på plads, og det ses som værende goder for begge parter.

 

Sammen vil de to koncerner samt AMG-afdelingen fra Mercedes-Benz sætte en ny V8-motor sammen, hvilket for Aston Martin betyder, at de får adgang til de tekniske ressourcer fra AMG. Tilbage får Mercedes en mindre del af indkomsten for motorerne, hvilket får det hele til at se ud som en “win-win situation” for begge parter.

 

Den pågældende motor eller motorer, som de i et samarbejde vil smække sammen, vil først og fremmest kunne præstere en del, men derudover vil de også forsøge at få den til at være så miljøvenlig som overhovedet muligt. Selvfølgelig uden, at de fjerner den ægte AMG- og Aston Martin-luksuriøsitet, som vi primært kender modellerne for den dag i dag.

LÆS OGSÅ:
Corvette ZR1 3ZR "limited edition"

Følg os også på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.