fbpx

AMG: Firehjulstræk bliver en fast del af programmet

AMG fokuserer nu på firehjulstræk

AMG: Firehjulstræk bliver en fast del af programmet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tid til drivkraft på alle fire hjul

Da Mercedes-Benz sidst i 2012 fremviste deres ny E-klasse, supplerede deres performanceafdeling i starten af 2013 med en AMG-version af denne model, og tankerne var alle ens; selvfølgelig ville det blive en baghjulstrukket model. Ganske rigtigt blev den også baghjulstrukket, men for første gang var AMG nu gået andre veje. De forsøgte sig nemlig ad med et optionelt firehjulstræk ved siden af baghjulstrækket, og det har vist sig at være en god idé.

 

AMG-afdelingen meldte nemlig tidligere i dag ud, at i de lande, hvor man har kunnet vælge imellem en firehjuls- og baghjulstrukket E63 AMG, valgte hele 90% af køberne det optionelle firehjulstræk. Spørger man derfor køberne, om et firehjulstræk til en bil, der normalvis elsker at køre sidelæns, var en god idé, har man nu fået svaret.

 

Det har for AMG-afdelingen betydet, at de i fremtiden vil fokusere mere på at få de velkendte AMG-modeller ud med et optionelt firehjulstræk – eller muligvis som standard. Det udtaler Tobias Moers, CEO hos AMG-afdelingen, til bladet Motoring.

 

Farvel til baghjulstrukne AMG-modeller?

At 90% af køberne vælger firehjulstrækket frem for baghjulstrækket lyder lidt skræmmende for de baghjulstrukne motorheads. Især når AMG siger, at de vil fokusere mere på drivkraft på alle fire hjul. Men i samme ombæring fortæller Moers, at der stadig er plads til de baghjulstrukkede modeller, så de kan smides sidelæns. Det gælder blandt andet deres normale modeller som C63 og E63 AMG, men samtidig fokuserer de også ekstremt meget på deres banebiler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.