fbpx

2013 Opel Insignia OPC rammer internettet

2013 udgaven af Opel Insignia OPC er landet på nettet, forud for dens debut

2013 Opel Insignia OPC rammer internettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opel har valgt at tage sløret af deres 325 hestekræfters stærke Insignia OPC, og vise den frem før dens debut på Frankfurt Motor Show hvor den bliver vist, sammen med den normale variant, samt den nyligt introducerede Insignia Country Tourer.

Selvom tidligere gætterier har skudt efter, at der ville komme en effektforøgelse for den nye Insignia OPC, er det ikke sket. 2013 modellen får en udgangseffekt på tilsvarende 325 hestekræfter og 435 Nm, på en 2,8-liters V6 turbo motor. Insignia OPC får tilmed et tilsvarende firehjulstræk med elektrisk begrænset differentialespær.

Designet på den nye Insignia OPC, er ikke markant forandret fra den tidligere model. Faktisk er det kun små designlinjer der er blevet glattet mere ud, og gjort “blødere”. Så bilen har i princippet fået et lille facelift.

Opel’s ingeniører har pillet ved bilens chassis, og arbejdet med bagakselen på bilen. Det har gjort, at man har kunne opnå en reduktion på støj- og vibrationsniveauet. Derudover har bilen fået nyt ESP software, som skal bedre skal modvirke bilens understyringstendenser i samarbejde med en ny undervogns software, der skal håndtere bilens styreegenskaber.

2013 Opel Insignia OPC får en seks-trins manuel gearkasse og kan derved køre til 100 km/t på bare seks sekunder (stationcar udgaven er 0.3 sekunder langsommere). Topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/t. Dertil kommer der en mulighed for, at kunne forøge sin tophastighed, til 270 km/t.

I kabinen er der kommet et nyt rat med andre gearvælgere, for den model med automatisk gearkasse. Dertil har den fået nye Recaro sportssæder og en otte tommer skærm, som giver føreren alle de informationer der er behov for.

Bilen bliver lanceret på Frankfurt Motor Show. De danske priser vides ikke endnu.

[nggallery id=547]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.