Hollandsk teenager bliver yngste Formel 1-kører nogensinde

Så blev det officielt: 16 årige Max Verstappen skal erstatte Jean Eric Vergne hos Toro Rosso efter denne Formel 1-sæson

Hollandsk teenager bliver yngste Formel 1-kører nogensinde, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På trods af, at hollænderen ikke ville kunne få kørekort i Danmark, eller andre Vesteuropæiske lande for den skyld, så har Toro Rosso alligevel besluttet at give den unge racerkører chancen, der i sit første løb vil være 17. år gammel. Den unge hollænder er søn af tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, der nåede at få otte sæsoner i en Formel 1-bil, hvoraf den seneste fandt sted i 2003.

Dr. Helmut Marko fra Red Bull udtaler, Max vil være til stede på Spa-Francorchamps. Han skal dog ikke andet end at observere og bare suge indtryk til sig. Ligeledes udtaler han også, at først når Max er færdig med sin Formel 3-sæson, starter hans oplæring på fuld tryk, og så skal de have arrangeret en test på de kendte første 300 km i en Formel 1-bil. Ellers kan han ikke få sin super licens.

Nogle rygter går på, at han allerede får sin debut senere denne sæson i måske USA, Brasilien eller Abu Dhabi, så han kan få kørt så mange km af de 300 til en af fredagstest.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!