fbpx

Ny motorsportsmesse til Danmark

Ny motorsportsmesse til Danmark

Ny motorsportsmesse til Danmark, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Foto: Gripping Media ApS

Der er blevet afviklet en masse motorsportsmesser rundt om i landet hen over årene, nu er der en ny en på vej.

Den bliver afholdt den første weekend i marts, altså d. 1-2 marts. Placeringen af denne messe bliver i Arena Syd i Vamdrup som ligger nær Kolding.

 

Arrangørerne ønsker at skabe en dansk motorsportsmesse, som er interessant for alle danske motorsportsfolk. De går efter at starte en messe, som vil samle alle former for motorsport i Danmark. Udstillere som fx ” Motorsport For Life” kommer og har en stand, så du kan møde dem og få en snak. Ellers kommer der udstillere fra både banesporten, rally, gokart og offroad har allerede meldt sin ankomst til messen.

 

Så hvis du vil udvide dit netværk eller din forretning, inden for motorsporten, så vil det være en oplagt mulighed, at tage til motorsportsmessen.

 

Hvis du bare er er kommet for at kigge på de udstillere som er, så bliver der underholdning for publikum. Det sker på messens scene, hvor der vil blive interviewet folk som tilknytning til motorsportens verden.

 

Motorsportsmessen skal ikke være et enkeltstående arrangement. Arrangørerne håber nemlig på at successen bliver stor nok til at kunne gøre messen til et fast, årligt indslag på den danske motorsportsscene.

 

Prisen for at komme ind er på kun 50 kr.

 

 

Læs mere om Motorsport for Life på deres hjemmeside. http://motorsportforlife.dk

 

Du kan også læse mere om Motorsportsmessen her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.