fbpx

McLaren offentliggører ny Formel-1 Racer

McLaren offentliggøre deres nye Formel-1 Racer “McLaren MP4-29”

McLaren offentliggører ny Formel-1 Racer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Foto: McLaren

Så kom dagen hvor McLaren kunne offentliggøre de officielle billeder af deres nye Formel-1 bil for 2014 sæsonen. De var også det første hold til at offentliggøre officielle billeder og ikke kun animations billeder af hvordan den kom til at se ud, som vi har set flere af holdende har gjort de sidste par dage.

Det der gør præsentationen endnu mere spændende er selvfølgelig pga. Kevin Magnussen, som skal kører i den ene af de to racere for McLaren.

 

Man kan da håbe på at Mercedes ikke også tropper op med en grå bil, som deres ellers var sidste sæson. Fordi så kan det gå hen og give problemer, da McLaren ikke har deres orange stripper på siden mere. Det har de ikke da det ikke var Vodafone som skulle være deres hovedsponser for de kommende sæson. Så vi venter stadigvæk i spænding på at se hvem der så dukker op som ny hovedsponser. Men McLaren har afkræftet at de mangler penge selvom der mangler de mange millioner som Vodafone ellers plejede at give.

 

Det nye reglement giver med stor sandsynlighed problemer for nogle af holdende. Derfor bliver den test som skal køre på Jerez i Spanien i slutningen af denne måned utrolig spændende. Fordi alle hold starter forfra, og derfor er fuldstændig på lige fod med alle andre. Derfor kommer denne test nok mest til at gå ud på at finde sig tilrette, i bilen for alle kørerne. Og så ellers bare samle så mange informationer sammen. Så de kan blive rettet inden sæson start den 15-16 Marts i Melbourne.

 

McLaren, har også fornyeligt offentlig gjort deres tredjekører eller reserve kører, som bliver Steffel Vandoorne, som ellers var Kevins store konkurrent i sidste sæson i World Series by Renault. Hvor Kevin vandt og Stoffel blev nummer to samlet. Men de har ellers arbejdet sammen, fordi de har begge to været i McLarens junior udvikling, Kevin siden 2010 og Stoffel siden 2013.

 

Info om McLaren MP4-29

Motor type: Mercedes-Benz PU106A Hybrid

Kapacitet: 1,6 liters turbo motor

Cylinder: 6

Max omdrejninger: 15’000

Brændstofs indsprøjtning: (500bar) Direkte indsprøjtning

Brændstof: Exxon mobil High Performance (5,75% Bio Fuel)

Gear: 8 gear fremad og 1 gear bagud

Dæk: Pirelli P Zero

 

Videoer:

Her forklare McLaren Racings Sports Direktør, Sam Michael  lidt om hvordan deres 2014 F1-Racer ser ud:

[Youtube]MbBVwh2Ybxc[/Youtube]

 

Her bliver Kevin Magnussen interviewet omkring hans start hos McLaren:

[Youtube]S31btyJWS10[/Youtube]

 

 

Læs mere:

Hvis du vil læse mere om den nye bil så klik ind på McLarens hjemmeside her hvor du kan finde mere information:

Http://www.mclaren.com/formula1/car/

 

Eller på vores facebook side:

https://www.facebook.com/ProStreetDK?fref=ts

 

[nggallery id=680]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.