fbpx

Masser af ræs på FDM Jyllandsringen

Den 27 – 28 September altså den kommende weekend, bliver der kørt en masse ræs på FDM Jyllandsringen

Der skal nemlig afholdes både 7. Og sidste afdeling af Yokohama Cup, men også en DTC afdeling. Dertil skal de siges at også Special Saloon var og DS3 Cup og de andre mindre klaser som plejer at køre naturligvis også kommer.

 

DTC toppen ligger rigtig tæt med en kun 6 points forskel i skrivende stund på Casper Elgaard og Jan Magnussen (Kevins far) som han bliver kaldt i tiden. 3. Og 4. Pladsen ligger heller ikke helt ude af syne som mulig vinder, de ligger med henholdsvis 30 og 33 point efter Jan på anden pladsen.

  1. Casper Elgaard (279)
  2. Jan Magnussen (273)
  3. Marius Nakken (233)
  4. Ronnie Bremer (230)

(Det skal dog siges at de tal som er nævnt her, er med deres dårligste placering trukket fra, da det er reglerne i DTC)

 

Yokohama Cup har deres 7. Og sidste afdeling i weekenden, så det bliver spændende at følge med, og se hvem af dem som løber med sejren. Selvom Morten Jespersen i hans Peugeot ligger lunt til at tage mesterskabet, så har Ole Petersen muligheden hvis alt flasker sig hans vej.

Det hele bliver afgjort på Søndag. Men husk racerløb er altid bedst live!

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Maybach S650 Pullmann - når Maybach ikke er nok i sig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.