fbpx

Kevin Magnussen fik sin 3. plads byttet til en 2. plads

Kevin Magnussen fik sin 3. plads byttet til en 2. plads

Kevin Magnussen fik sin 3. plads byttet til en 2. plads, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
FOTO: AP Photo/Ross Land

 

 

Kevin Magnussen har her til morgen kørt sig til en 3. Plads i hans aller første Formel 1 løb, og det var over alt forventning af den nye McLaren-kører.

 

Men 3. pladsen var kun Kevins i ca. 5 timer, for efter løbet var afgjort, er Daniel Ricciardo (Red Bull Racing) blevet diskvalificeret. Diskvalifikationen skyldes, at den mængde brændstof, som løber ind i motoren, ikke må ske med mere end 100 kg/t, og dette har  været tilfældet hos Red Bull bilen med nummer 3.

 

Grunden til at dette kunne ske var, at den sensor fra FIA, som skulle styre dette. Den sensor mente Red Bull ikke virkede, da de satte den på deres bil hen over vinteren. Derfor valgte de at gå mod FIA og så sætte deres egen sensor på.

 

Så grunden til Ricciardo’s diskvalifikation var ikke hans egen skyld, men mere folkene over ham. Så der er flere folk som mener at er synd for Daniel, mens andre er uenige med dette. De folk som syntes at dette ikke er fair, er nok alle de fans som holder med Australieren.

 

De folk som mener at dette bare er helt fair når de jo har snydt, er nok mest Kevins fans, fordi jo flere VM point han har jo bedre. Selvom de 3 point ikke flytter en helt verden, så er det jo et skridt på vejen, mod Kevins mål om at blive F1 verdensmester.

 

Se Kevin i tv’et i aften

I aften på TV3+ kl. 22 bliver Kevin Magnussen interviewet omkring hans første Formel 1 løb nogensinde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.