fbpx

Jenson Button måske på vej ud af Formel-1

Jenson Button kan måske være på vej ud af motorsportens kongeklasse efter denne sæson.

Jenson Button måske på vej ud af Formel-1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Photo: Moy / XPB Images

Det kan han fordi McLaren fortiden har været meget meget nævnt i medierne, om de er ude og lede efter en ny topkører. Fernando Alonso ligger lige nu meget højt på McLaren’s liste på nye mulige kørere.

Jenson har desuden udtalt sig til engelske BBC, at hvis han ikke skal køre Formel 1 mere, vil han syntes der er ærgerligt. Han føler nemlig han har meget mere at byde på, det kan Formel 1 verdensmesteren fra 2009 også have ret i, eller hvad?

 

Jenson Button har i sin 14 år lange karriere, stillet til start i 259 Formel 1 Grandprixer. Og er feltets mest rutinerede mand, hvert fald hvad angår løbsstarter.

 

Giancarlo Minardi, som er tidligere F1 holdejer, er ikke kendt for en som holder igen med udtalelser. Denne gang har han udtalt til en Italiensk avis, at Honda som bliver ny motorleverandør til McLaren, kræver at de for en topkøre til holdet. Minardi udtaler at Sebastian Vettel kan være denne topkører. Fordi han ligger øverst på Hondas liste, sammen med Adrian Newey, som er Red Bulls tekniske chefingeniør.

 

Intet er bekræftet endnu, heller ikke at det vil blive Button som vil ryge ud, det kan lige så godt være Kevin. Så set med danskerbrillerne kan vi da håbe Ron Dennis kan lide hvad han ser fra Kevins side, og derfor vælger at forlænge danskerens kontrakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.