Ingen fredagstræninger til Magnussen

Dårligt nyt om Kevins 2015 planer:

Så er der dårligt nyt fra formel 1, hvert fald hvis du som mange andre danskere, havde håbet på, at se Kevin Magnussen til en af fredagstræningerne.

 

Ross Dennis (McLarens chef) forklarede også at Magnussens formel 1 karriere var på pause i år. Da der i December kom en afgørelse, i McLarens kører lineup til denne sæson.

 

Som svar til en kommentar på Twitter, skrev Magnussen ”Ingen fredagstræninger til mig, jeg kigger med fra pitten” Han sluttede dog af overfor hans 157’000 fans med #NeverGiveUpOnTheDream, så er er stadigvæk stort håb for at se ham i Formel 1 næste år. Han er hvert fald ikke i tvivl omkring hvor vidt han er i Formel 1 næste år, fordi det er han sten sikker på han er.

 

Hvis nogle af jer kan huske tilbage til midt 90’erne, hvor Jan Magnussen kørte formel 1, så lignede det, det som er sket for Kevin lige nu. Nemlig debut for McLaren i 1995 og så havde han også ”pause” i et år, indtil han kom tilbage igen i 1997 for Stewards.

 

Lidt nyt om motoren:

McLaren har dog også bekræftet at de prøver at få en dialog op med FIA omkring den regel med at McLaren Honda ikke må ændre på deres motor i år, de vil dog ikke udtale mere end at de er i kontakt med FIA. Så mere om det følger vi spændt med i.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!