fbpx

Ib Kragh til start i Danmarks første Citroën DS3 i R5-trim

Efter en 2014-sæson, hvor han var meget tæt på at vinde sit femte Danmarksmesterskab i rally, har Ib Kragh været i tænkeboks over fremtiden. Men det stod hurtigt klart, at han havde et brændende ønske om at være med i DM-feltet i 2015.

 

”Jeg tænkte over, om det var på tide at stoppe med rally på topplan, men jeg vil altså have et Danmarksmesterskab mere. Mindst!” siger Ib Kragh, der til den kommende sæson har valgt at skifte både bil og mærke.

”Det bliver med Citroëns nyeste rallybil, at jeg starter. Det er en Citroën DS3 i R5-trim, og det er det tætteste, man kommer en VM-bil. Det er første gang, at jeg skal prøve at køre Citroën, men også første gang, at jeg får en spritny rallybil i min garage.”

Citroën DS3 R5 er en af de nyeste modeller, der er blevet bygget efter det R5-reglement, som anvendes i Danmarks hurtigste rallymesterskab – 4WD-divisionen – og at der er tale om en succesfuld rallybil, blev understreget ved sidste måneds Rallye Monte-Carlo, hvor en Citroën DS3 R5 netop vandt sin klasse.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Peugeot 508 + SW

”Der er bygget godt 30 eksemplarer af bilen, og den virker til at være fuldt konkurrencedygtig,” siger Ib Kragh. ”Det bliver dejligt at skulle prøve kræfter med den nye rallybil, og jeg er glad for, at det med hjælp fra min hovedsponsor JUAL A/S er lykkedes at skabe grundlaget for at få den spændende rallybil til landet. Den vil helt sikkert skabe opmærksomhed omkring vores team, når vi deltager i de forskellige løb i ind- og udland.”

”Vi har igennem en række år haft et samarbejde med Ib, og det er et samarbejde, som løbende har udviklet,” fortæller Anders Jørgensen, adm. direktør for JUAL A/S, som fremstiller tagtilbehør og bygningsprofiler. ”Vi har anvendt sponsoratet til dels at markedsføre vores virksomhed, dels at pleje vores kundekontakter, og det har vi haft stor succes med. Det er på denne baggrund, at vi i Jual gearer op, for den nye rallysatsning passer rigtig godt til de nyheder og aktiviteter, som vi skal præsentere i år.”

LÆS OGSÅ:
Danske priser: Den ny Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar

”Vi har tidligere brugt sponsoratet og rallyarrangementerne overfor vores eksisterende kunder, og den nye aftale vil åbne op for, at vi også over for nye, potentielle kunder kan bruge dette sponsorat som et stærkt markedsføringselement. Vi glæder os til at følge Ib og Mie i den nye bil sammen med både eksisterende og nye kunder.”

Men der kommer nu til at gå en rum tid, inden Ib Kragh og Mie Petersen får den første prøvetur i sin nye rallybil.

”Vi skal afhente den i Frankrig i uge 9, men den leveres som samlesæt,” forklarer han. ”Den består af et karrosseri og så hvad der svarer til otte Europaller med motor, hjulophæng og stumper, som skal monteres. Det er ligesom at få en af de helt store æsker med legoklodser juleaften. Der er ikke det store problem i at samle den – det kan man mit dygtige serviceteam sagtens klare. Det er kun tiden, der er problemet.”

LÆS OGSÅ:
Få din helt egen VW Golf for 2.999 om måneden

Ib Kragh håber på at kunne præsentere den nye Citroën DS3 R5 ved en rallytest i den anden weekend af april.

Udover JUAL A/S har Ib Kragh op til den kommende rallysæson indgået samarbejde med Yokohama Danmark, Auto-G, BJ Computers, Tandlægerne Juelsminde, Kellmann Skilte og MFT Transport.

 

Læs mere på http://ikrally.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.