F1 – Hvordan står det til lige nu?

Nye rygter fra Mclaren

Der er sket meget her den de sidste par dage med ”køre-kabalen”. Dette er stadigvæk fra de andre teams end McLaren, hvor vi i spænding venter endnu på nyt om Kevins fremtid. Det skal dog siges, at alle de seneste rygter peger imod en afgørelse på torsdag, hvor det forlyder sig at McLaren holder bestyrelsesmøde, hvor det med størst sandsynlighed vil blive afgjort om det er Kevin eller Jenson, som skal være Alonsos teamkammerat næste sæson. Fordi alt peger mod at Alonso er sikret et sæde, og derfor skal de finde ud af hvem som kan få det eftertragtede sæde ved hans side.

 

Nyt fra Toro Rosso

Derudover har Carlos Sainz ”Junior” sikret sig et sæde hos Toro Rosso. Det sæde som tidligere tilhørte Vergne. Alt dette skyldes med stor sandsynlighed at der fulgte en relativ stor spansk sponsor check med i kontrakten.

 

Vettel prøver en Ferrari F1, for første gang

Vettel har også været ude i en Ferrari F1 for første gang, dette blev klaret på Ferraris egen testbane ”Fiorano”. Dette blev klaret i en lidt ældre bil, nemlig Ferraris F2012. Han udtalte kort efter, at det med folk har den ide om at det er som et eventyr eller en drøm, Vettel kan også bekræfte at det passer.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!