fbpx

Button laver sjov med Mclaren’s “svar”

Jenson Button er nu begyndt at lave sjov med, McLaren’s lange “svar” omkring deres kører for 2015 sæsonen.

Jenson har fx udtalt ”Jeg har et Japansk telefon nummer, det må være derfor jeg ingenting har hørt endnu.”

Da både Button og McLaren’s team chef Eric Boullier, var til den årlige Autosport Award. Blev han spurgt om hvornår der kommer nyt, hvortil han svarede, forhåbentlig indenfor få dage.

Han udtalte også samme aften, ”Det er kun et spørgsmål om dage, fordi vi vil alle gerne vide hvem vi skal arbejde sammen med næste år”

 

Verdensmesteren fra i år, har også udtalt sig omkring, at han glæder sig til at se hvad Alonso kan få ud af McLaren bilen næste år.

Alonso kørte for McLaren i 2007 sammen med Hamilton. De to fik dog kun en sæson hos McLaren sammen, fordi året efter skiftede Alonso til Renault igen.

 

Verdensmesteren fra 1996 Damon Hill, har udtalt sig til Sky at ”Jeg er sikker på McLaren prøver det bedste de kan” ellers tror han at de havde sagt til Button for længe siden, at han skulle gøre hvad han kunne for at finde noget andet. Dette kan dog ikke bekræftes, fordi der er vel en minimal chance for at dette er sket, og man bare han indgået en aftale, som ingen medier har hørt om. For at vente til det rette tidspunkt med nyheden.

 

Men en ting er sikker, det er at ingenting er sikker før McLaren officielt har udtalt noget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.