fbpx

André Lotterer skal kører Formel 1 i weekenden

Allerede i denne weekend skal Audi Sports André Lotterer køre Formel 1, for Caterhams F1 team. Han erstatter deres nuværende kører Kamui Kobayashi

André Lotterer skal kører Formel 1 i weekenden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Caterham F1

Kamui Kobayashi har ikke mistet sit sæde udtaler Caterham, og det forventes også at det er Kobayashi, som sidder bag rettet igen på Monza, som er næste løb. Det er ikke bekræftet, men rygterne går på at det er fordi Lotterer har flere penge med til weekenden end Kobayashi, og derfor har han fået sædet.

 

André udtaler sig at han er klar til udfordringen, og han kan slet ikke vente med at hoppe i bilen, og så gøre alt hvad han kan for holdet. Banen kender han dog, fordi han har kørt den 2 gange tidligere i år, og han udtaler at Spa er en af hans klart yndlingsbaner.

Det bliver dog en hurtigt voksende indlærings kurve Lotterer skal have, fordi der er kun de tre test, inden kvalifikationen står for tur.

 

Formel klasserne ligger heller ikke i det ukendte, fordi lige i skrivende stund ligger Lotterer på andenpladsen i den japanske Super Formula serie. I 2002 var Lotterer også testkører for Jaguar teamet, så det bliver ikke første gang han sidder i en Formel 1 bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.