André Lotterer skal kører Formel 1 i weekenden

Allerede i denne weekend skal Audi Sports André Lotterer køre Formel 1, for Caterhams F1 team. Han erstatter deres nuværende kører Kamui Kobayashi

André Lotterer skal kører Formel 1 i weekenden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Caterham F1

Kamui Kobayashi har ikke mistet sit sæde udtaler Caterham, og det forventes også at det er Kobayashi, som sidder bag rettet igen på Monza, som er næste løb. Det er ikke bekræftet, men rygterne går på at det er fordi Lotterer har flere penge med til weekenden end Kobayashi, og derfor har han fået sædet.

 

André udtaler sig at han er klar til udfordringen, og han kan slet ikke vente med at hoppe i bilen, og så gøre alt hvad han kan for holdet. Banen kender han dog, fordi han har kørt den 2 gange tidligere i år, og han udtaler at Spa er en af hans klart yndlingsbaner.

Det bliver dog en hurtigt voksende indlærings kurve Lotterer skal have, fordi der er kun de tre test, inden kvalifikationen står for tur.

 

Formel klasserne ligger heller ikke i det ukendte, fordi lige i skrivende stund ligger Lotterer på andenpladsen i den japanske Super Formula serie. I 2002 var Lotterer også testkører for Jaguar teamet, så det bliver ikke første gang han sidder i en Formel 1 bil.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!