fbpx

Alonso afviser Le Mans rygte

I den seneste tid, har der floreret rygter rundt på nettet, omkring hvor vidt Alonso skulle køre for McLaren, men også Porsches tredje Le-Mans bil.

 

Rygtet omkring hvor vidt Alonso skulle køre for Porsche, startede med at Hulkenberg meldte ud, at han ved siden af sin F1 karriere hos Force India, skal køre Le-Mans for Porsche.

I og med McLaren tog den lange tid som de nu engang gjorde, så var der nogle som begyndte at tvivle på, om det var F1 eller Le-Mans han gik efter.

 

Men efter som han fornyeligt fik bekræftet en omkring 50 millioners dollars aftale på plads med McLaren. Så har Alonso nu været ude og sige, at der er ingen Le-Mans til ham hos Porsche.

 

Alonso udtalte, at ”han ville ikke føle sig tilpas, hvis han ikke gik ind til McLaren 100% gennem hele sæsonen” og der er nok at tage fat i tilføjer han.

 

Dog udelukker han ikke muligheden for en ”ny” karriere i Le-Mans, fordi ”Le-Mans er et løb som jeg elsker, og jeg er sikker på jeg har muligheder der, når jeg er færdig med min Formel 1 karriere engang. Der er bare for meget at lave i år, til at muligheden ville være mulig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.