fbpx

Alonso afviser Le Mans rygte

I den seneste tid, har der floreret rygter rundt på nettet, omkring hvor vidt Alonso skulle køre for McLaren, men også Porsches tredje Le-Mans bil.

 

Rygtet omkring hvor vidt Alonso skulle køre for Porsche, startede med at Hulkenberg meldte ud, at han ved siden af sin F1 karriere hos Force India, skal køre Le-Mans for Porsche.

I og med McLaren tog den lange tid som de nu engang gjorde, så var der nogle som begyndte at tvivle på, om det var F1 eller Le-Mans han gik efter.

 

Men efter som han fornyeligt fik bekræftet en omkring 50 millioners dollars aftale på plads med McLaren. Så har Alonso nu været ude og sige, at der er ingen Le-Mans til ham hos Porsche.

 

Alonso udtalte, at ”han ville ikke føle sig tilpas, hvis han ikke gik ind til McLaren 100% gennem hele sæsonen” og der er nok at tage fat i tilføjer han.

LÆS OGSÅ:
Danske BoConcept designer Smart ForTwo

 

Dog udelukker han ikke muligheden for en ”ny” karriere i Le-Mans, fordi ”Le-Mans er et løb som jeg elsker, og jeg er sikker på jeg har muligheder der, når jeg er færdig med min Formel 1 karriere engang. Der er bare for meget at lave i år, til at muligheden ville være mulig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.