Markerer 45-års jubilæum

Det er 45 år siden at den kvikke GTI første gang kom til verden, og derfor kommer der nu en 45-års model til at markere dette jubilæum.

Modellen hedder Volkswagen Golf GTI Clubsport 45, som har sin base fra den nuværende Golf GTI Clubsport. Det betyder at du under hjelmen finder den 296-hestes 2,0-liters turboladet firecylinderet benzinmotor med en syv-trins DSG-gearkasse.

Et opgraderet differentialespær på forhjulene og et finjusteret ‘Vehicle Dynamics Manager’ gør, at modellen nu rammer 100 km/t på under seks sekunder.

https://www.pro-street.dk/niki/test-volkswagen-golf-gti-clubsport-gti-du-altid-har-droemt/

Tilføj en racer-pakke og få ny udstødning

For modellen Volkswagen Golf GTI Clubsport 45, er det meste af det nye på bilen, dens udseende. Dog har Volkswagen tilføjet noget nyt gejl til bilen, som en Race-pakke, der f.eks giver dig en anden sportsudstødning.

Bilens topfart er normalt også begrænset til 250 km/t, men denne begrænsning er også fjernet. Dog har Volkswagen ikke fortalt endnu, hvad bilens reelle topfart er blevet ændret til.

Med den nye Race-pakke får du også shiny sorte unikke 19-tommer Scottsdale fælge med en rød kant. Dertil kommer Clubsport 45 med sort tag og sort bagspoiler, som skal trække tråde tilbage til den originale GTI fra 1976.

Hen af siderne på bilen er der også nogle sticker-detaljer med ’45’-logoer. Forrest kommer den med IQ.Light LED matrix forlygter.

I kabinen er der naturligvis endnu mere 45-tal, som f.eks på bilens læderrat og forsæderne har de klassiske GTI-tern.

Clubsport 45 kan købes fra i dag, den 1. marts 2021. Priserne i udlandet starter fra 47.790 Euro (Ca. 355.000 DKK) uden afgifter, men de danske priser (hvis de kommer), kender vi ikke endnu. En normal Volkswagen Golf GTI Clubsport starter i øjeblikket på 549.995,- kroner.

Se billeder af den nye Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 i galleriet herunder:

GALLERI: Volkswagen Golf GTI Clubsport 45