Næste Toyota Supra kan få motor fra M3 Competition

Når den næste Toyota Supra kommer på markedet, i den kraftige GRMN-variant, så siger rygter allerede nu, at den ender med at få en BMW M3 motor, fra Competition modellen. Det betyder at vi kan forvente en ydelse, på mere end 510 hestekræfter under motorhjelmen.

Rygterne stammer fra et japansk website, Bestcarweb.jp, som hævder at have fået fat i insider viden fra Toyota fabrikken, som afslører disse nye data.

Toyota har tidligere sendt en ny Supra på markedet, som har en 3,0-liters motor med 382 hestekræfter, og derfor kunne det godt tyde på at den kraftige GRMN-variant får noget endnu kraftigere. Og det kunne netop være denne turboladet rækkesekser, fra BMW M3/M4 Competition. Dertil får den også BMW’s syv-trins DCT-automatgear, som sender den japanske racer hurtigt op i fart.

Toyota Supra får sin ende

Rygterne om den kraftige Toyota Supra GRMN stopper ikke her. Eftersigende skulle informationerne nemlig komme direkte fra Toyota-bossen Tetsuya Tada selv, som samtidig havde fortalt at BMW ikke var meget for at udlevere den højtydende M-motor.

Men det kunne dog lade sig gøre alligevel, fordi at den næste Supra så kun kommer på markedet i en limiteret udgave af 200 stk., når den bliver lanceret i 2023. Derfor vil bilen være en mindre konkurrent til BMW’s egen bil, og formentlig være årsag til at det kunne lade sig gøre.

LÆS OGSÅ: Tysk tuner giver Urus masser af kulfiber

Men rygterne stopper ikke her, for samtidig er det kommet frem at Supra-modellen vil være den sidste bil der bliver produceret, under Supra navnet og den derfor får en ende. Produktionen skulle dog foregå helt frem til 2025, men i øjeblikket er der ikke noget på programmet, som kan erstatte den ellers meget ikoniske og eftertragtede sportsvogn.

Når Toyota Supra GRMN ender med at lande på markedet, så siger rygterne slutteligt at prisen vil lande på et sted omkring de 12 millioner yen – omregnet til dollars, giver det 112.000$, og regner man det videre ud i danske priser, ender vi på 736.900,- uden diverse afgifter.