McLaren GT introduceret i Danmark

Vi tog en tur til MY GARAGE i Vejle, for at se nærmere på deres store showroom af superbiler og yderst specielle luksusbiler. Mens vi befandt os hos dem, ankom den nye McLaren GT i en lukket trailer. Og det måtte vi jo selvfølgelig se nærmere på!

MY GARAGE er ‘Connecting Partner’ til McLaren Stockholm, og de to udgør til sammen de eneste salgskanaler i Skandinavien. Derfor kan MY GARAGE også tilbyde en ganske unik udstilling af nye modeller, blandt de andre spændende biler i deres bygninger.

McLaren GT modellen er fabrikantens første hverdagsbil, og kan erhverves for omkring 4,5 millioner danske kroner. Den erstatter den udgående 570 GT, og har en 4,0-liters V8-turbomotor under hjelmen, som yder hele 620 hestekræfter!

Det betyder, at du i en McLaren GT kan sprinte til 100 km/t på bare 3,2 sekunder, mens topfarten sættes ind ved lige over 320 km/t.

Byder på komfort og plads

Som noget af det helt nye i denne sportsvogn, er der både blevet plads til komfort og ekstra meget bagage. Der hvor du normalt finder et motorrum, er der nu kommet en aflang og forholdsvis praktisk bagagerumsplads, som tilgås elektronisk via bilens ‘bagklap’. Lige nedenunder finder du selvfølgelig den potente motor.

Ude foran på bilen, er der naturligvis også et dybt hul til yderligere rejsetasker, eller andre mindre effekter. I alt rummer bilen 570 liter (420 foran og 150 bagi), hvilket gør den til den mest praktiske McLaren der er bygget til dato.

Kabinen er designet med komfort for øje. Her finder du blandt andet ambiente lys rundt i bilens kabine, lydisolerede ruder, et glastag som standard, der fås med en elektrokromisk effekt som gør, at du ved tryk på en knap, får ugennemsigtigt glas i taget.

Bilens motorophæng er blødere end man kender det fra tidligere, hvilket skal hjælpe med til formindsket vibrationer i kabinen. Sæderne er specielt polstret for øget komfort til lange køreture, og hvis du vil have god lyd, er der placeret 12 højtalere fra Bowers & Wilkins i bilens kabine.

Bilens bremser og styretøj er ligeledes optimeret til landevejskørsel og altså ikke til bane og fart, hvorfor at McLaren håber at kunne kapre kunder fra biler som Bentley Continental GT og Aston Martin’s DB11.

For yderligere information og priser på McLaren bilerne, kan Sales Manager Jens Christian Randrup kontaktes på telefon +45 69 133 997 eller mail JCR@MYGARAGE.dk.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den frække nye McLaren GT fra MY GARAGE. Bilen kan opleves i deres store showroom fra i dag.