Hjem » Events » Biler for Alle » Biler for Alle 2011: Opel Astra GTC
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Biler for Alle 2011: Opel Astra GTC

En fræk gul nyhed står klar hos Opel, som nærmere betegnet er deres nye GTC. En coupé udgave af Astra.

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
OPC udgaven kommer senere
Til Frankfurt Motor Show i september, blev Opel Astra GTC vist frem for første gang live. Bilen, som er en tre-dørs såkaldt “hot hatch”, lægger sig ind blandt biler som VW Golf og andre biler i den størrelses orden. Astra GTC kommer med fire motorvarianter til at starte med. Først kommer to varianter af en 1,4-liters turbomotor med 120 hestekræfter, og en lidt kraftigere udgave med 140 hestekræfter – begge med 200 Nm. Næste udgave bliver en 1,6-liters turbo med 180 hestekræfter, mens der på dieselsiden kommer en 2,0-liters CDTI, som yder 165 hestekræfter og har et moment på 380 Nm.

Alle modellerne får en 6-trins manuel gearkasse, og senere på året vil der komme flere motorvarianter.  Deriblandt topmodellen, Opel Astra GTC OPC, som der formentlig får en 2,0-liters turbomotor med omkring 290 hestekræfter.

 

Optimeret køreegenskaber
For at gøre Opel Astra GTC endnu bedre på vejen, har man forbedret køreegenskaberne ved at sænke bilen 15 mm, og gøre hjulafstanden 10 mm længere. For- og baghjulene er også udvidet fra den oprindelige Astra, med 40 mm foran og 30 mm bagpå. Dertil får forakslen unikke HiPerStrut affjedring.

Som ejer af Opel Astra GTC, får du mulighed for at vælge hele syv forskellige fælgstørrelser, der strækker sig fra 17″ til 20″ hvor hele seks af fælgedesignsne udelukkende fås til GTC. Det gør man blandt andet for, at gøre Astra GTC til at fremstå som design-ikonet hos Opel. Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

The NextGEN gallery with ID/slug: 488 does not exist or is empty.

Tjek også

Spyshots: Her er den nye Porsche Taycan elbil

Et læsertip førte os på sporet af Porsche Taycan i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *