Hjem » Events » Biler for Alle » Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse

Mercedes-Benz har to nyheder med til dig, på bilmessen i Herning. Her er det den nye B-klasse, som vi har set nærmere på.

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Oplev B-klassen for første gang på dansk grund
Med skarpe priser fra bare 349,900 kroner, gør B-klassen sig fra start meget attraktiv. Mercedes-Benz’s nye prispolitik gør nemlig, at de kan tilbyde forbrugerne ekstra billige biler, med mere udstyr, end tidligere. Og efter den havde verdens premiere på biludstillingen i Frankfurt, er den nu til at finde på dansk jord, under bilmessen Biler for Alle 2011 i Herning.

Den nye B-klasse lanceres i Danmark allerede den 20 november 2011. B-klasse får tilnavnet Compact Sports Tourer, og den er blevet 46 mm lavere trods kabinen er blevet mere rummelig. Længden er nemlig forøget med 86 mm i forhold til forgængeren. Det betyder mere plads til passagererne på bagsædet, mere end du fx finder i E- og S-klassen!

En ny benzinmotor (M 270) er lagt på tværs i motorrummet på B-klassen. Det er en 1.6-liters motor med direkte indsprøjtning samt turbo. I Mercedes-Benz B180 udgaven yder motoren 122 hestekræfter og har et moment på 200 Nm hvor du i B200 udgaven har 156 hestekræfter at gøre godt med samt et moment på 250 Nm.

Du kan læse meget mere om den nye Mercedes-Benz B-klasse lige her. Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

Tjek også

Spyshots: Her er den nye Porsche Taycan elbil

Et læsertip førte os på sporet af Porsche Taycan i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *