Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Nissan » AMS ALPHA 12 Nissan R35 GT-R sætter verdensrekorder
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

AMS ALPHA 12 Nissan R35 GT-R sætter verdensrekorder

Nissan GT-R er pt. den mest anerkende fartmaskine på denne jord. Den er bygget til at køre meget stærkt men samtidig også kunne klare sving. AMS Performance har haft fat i den og den er bestemt ikke blevet mindre kvik. Du kan se resultatet her.

AMS Performance tog for nylig deres ALPHA 12 Nissan R35 GT-R til den lokale quarter mile for at teste på den. Efter at have ramt det maksimale pres på den standart motorblok fra Nissan måtte AMS Performances ingeniører i gang med at udarbejde en ny blok der kunne klare presset. Dette har de nu formået og det var dette, som skulle testes.

Den første test var på den traditionelle dyno hvor den pumpet Nissan GT-R blev udsat for konstant pres i godt tre timer ved omkring 100 graders varme. Her efter var det tid til at teste den på den lokale quarter mile. Her satte den efter fem test en verdensrekord tid på 9,052 sekunder og med en tophastighed på 166,66 mph hvilket svarer til ca. 268 km/t.

For at sætte det i perspektiv så kører Bugatti Veyron Super Sport fra 0 til 240 km/t på 9,8 sekunder. AMS Alpha 12 GT-R tager det 9 sekunder at nå fra 0 til 268 km/t. Vi vidste allerede at den standart Nissan GT-R er hurtigt, som Top Gear drengene også beviste i sæson 17 episode 4. Her satte modellen en tid på Top Gear Test Track der slog Bugatti Veyrons bedste tid.

For lige at sætte trumf på deres tunet model, målede AMS Performance’s V-box en rekord tid på 3,64 sekunder fra 60-130 mph (96-209 km/t) hvilket helt sikkert gør den til en af verdens hurtigst accelererende gadebiler nogensinde. Men AMS Performance mener de kan gøre det bedre og har derfor planlagt at besøge den lokale bane igen under bedre bane og vejr forhold.

Update d. 30. juli 2011: AMS ALPHA 12 R35 GT-R kører nu 8.975.

Du kan se de hjernedøde tider fra AMS Performance i videoen nedenfor.

[youtube]FNoo2r1q_0A&feature[/youtube]

[youtube]sgJp-hLOrNo&feature[/youtube]

Tjek også

Techart GT Street RS får debut til Geneve Motor Show

Techart har taget udgangspunkt i Porsche 911 Turbo S, det er i forvejen en hurtig maskine. Men Techart har tryllet lidt, og tilføjet ekstra kræfter til dette monster af en Techart Porsche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *