En hockeykamp mellem Vancouver Canucks og Boston Bruins, udløste en stor vrede blandt fans efter kampen, som i denne video viser sig blandt andet at gå ud over en piges BMW M5.

I USA gik det helt galt, efter at der var spillet færdigt i hockey finalen mellem Vancouver Canucks og Boston Bruins denne weekend. For efter kampen var færdig, gik fans amok på gaderne og smadrede butiksruder, biler og meget andet, mens andre ting blev sat i brand.
Blandt en masse af disse ting, blev en BMW M5 som holdt parkeret, udsat for meningsløs vold og brændt af til sidst af de vrede tilhængere. En ung pige forsøger i videoklippet af holde de hærgende fans væk fra bilen med sine veninder, men desværre uden held, mod de mange kanadiske hockey fans. Det ligner tilmed på videoen at flere og flere tilslutter sig løjerne, som de åbenbart finder morsomme. Bilen ender desværre i aske.

[youtube]RYkZ3EPC6So[/youtube]

Politiet stod magtesløse og kunne intet gøre, da de mange fans raserede byens gader. Man må håbe at ejerne af butikkerne samt de mange biler og hvad der ellers blev smadret, har gode forsikringer.
I det andet klip ser man nogle nyhedsrapportere fortælle om situationen foran den brændende BMW, hvor en af fansne pludselig løber hen over bilen igennem flammerne, og falder (så kan han lære det!).

[youtube]VMt87_wOoYA[/youtube]

– Hvad ville du gøre, hvis du var ejeren af denne BMW M5?